Aktivna lokalna skupnost je ključ za dobro delovanje EU

Evropski poslanec dr. Klemen Grošelj RENEW / LMŠ se je z veseljem odzval na povabilo svetniške skupine LMŠ KRANJ ob otvoritvi svetniške pisarne, v petek 11.9. ob 16. uri na Koroški cesti 2 (Stara pošta) v Kranju.

https://www.facebook.com/StrankaLMSKranj

Svetniška skupina ima vlogo konstruktivnega partnerja v mestnem svetu. Predloge in pobude občank in občanov vestno zastopata podžupan Robert Nograšek in mestna svetnica Nataša Majcen. Plod trdega dela je zagotovo tudi močna baza lokalnega odbora Kranj, kar potrjuje, da ima LMŠ kot eno glavnih prioritet tudi skrb za nadaljni razvoj lokalnih skupnosti. Močna vez med lokalno, državno pa tudi evropsko politiko je ključ za pozitivne spremembe posameznika.

 

Dr. Grošelj je ob uvodnem nagovoru dejal, da je izjemno počaščen, da je lahko priča temu dogodku ter bo pisarna še bolj pripomogla k zaznavanju lokalnih problematik. Prav tako je poudaril, da si želi, da njegovo zastopanost v Evropskem parlamentu razumejo kot glas ljudi. Zato bo kot pravi izjemno vesel vseh pobud, predlogov in vprašanj. Ob zaključku je prisotnim zaželel obilo nadaljnega uspeha in predvsem zdravja ob prihajajočih mesecih.